Far away from me

Gomorn' alla vakna! Vaknade för typ en halvtimme sedan, har duschat och klätt på mig. Snart ska jag dra mig till en föreläsning.. Väldigt tråkigt....jag kommer somna. Aight, skriver mer senare

Ciaaaao

Tik Tok

Sitter här framför datan, äter en apelsin, lyssnar på musik och funderar på när jag ska pierca tungan. Har hunnit göra två bilduppgifter, lägger upp de lite senare. Är sjukt sugen på att pierca tungan, ska göra det efter min födelsedag, tror jag eftersom då får jag massor av moneeey. Har även funderat på att ta hål i naveln, men är inte lika sugen längre så det får bli i tungan.

 

 

KE$HA ♥


Love me when I'm gone

Tjo. Kom nyss hem, trött som fan.. hehe. Ska plugga lite, göra klart min bilduppgift (lägger upp den senare kanske) och plugga lite matte och no. Sen ska jag spela lite gitarr och sen duschaaa. Det är mina planer för idag, pallar inte gå ut så ska sitta hemma och plugga. Roligt, va? Vad har ni gjort idag?

Crying out the pain

Aja, ska dra till idrotten nu. Vill inte, har Olle (värsta pms gubben) som gnäller om allt och alla. Så det kommer inte bli roligt. Sen har jag matteprov, inte roligt..... Kan nada! Skriver mer senare.

Halfway home

Tjululu, sitter i biblioteket här i skolan och ska skriva en uppsats om schizofreni. Är klar med nationella i svenska så jag bestämde mig för att skriva en uppsats istället för att sitta och göra ingenting. Är sjukt trött, var försenad idag till min lektion idag på morgonen (i en hel timme!) så jag fick springa till skolan. Äcklig mat, oxpytt eller vad fan det var. Så nu ska jag börja på min uppsats. Uppdaterar lite senare :)


Leaving me behind

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga, vi ses imorgon! ♥


With me

Sitter här och spelar Nothing else matters av Metallica.. Så bra låt, det är nog den enda jag gillar. Lärde mig den idag, är sjukt lätt att spela. Ska snart plugga lite neurologi och matte. Vad har ni gjort idag?

&


You are not alone, I'm here with you

Har inte uppdaterat alls idag, är lite sur på mig själv men jag har en ursäkt ialf! Slutade runt fyra, sprang hem för att duscha och fixa mig och sedan tog jag bussen in till stan.. Skulle träffa tjejerna i fryshuset, så jag hann inte uppdatera alls. Men idag har det varit ganska stressigt, hade möte idag med mentorn och föräldrarna (utvecklingssamtal) vilket öppnade min ögon en hel del, hade en hel del IG-varningar tyvärr, men jag snackade lite med lärarna om det och de sa att det var förut, men nu eftersom jag har lämnat in all arbete så går det bra. Kanske MVG i engelska & svenska, nice. Men hoppas få MVG i bild, musik & NO också. VG i SO (kanske till och med MVG om jag lyckas göra uppgiften till den 1 februari helt perfekt)  i idrott (måste komma ihåg idrottskläder och komma i tid) spanska (om jag pluggar som fan) och typ G i matte och de andra ämnen. Det får jag hoppas på, men nu är det inte långt kvar tills betygen sätts så jag får plugga som faaaaaan!
Nu sitter jag ialf och spelar gitarr, ska snart plugga. Uppdaterar lite senare

Och tack så mycket för stödet jag fick idag utav dig Hannah! Du är guldvärd. ♥
Besök gärna hennes blogg.
http://blogg.veckorevyn.com/hannahs-blogg/


Stay with me

Oh, glömde skriva om New Moon igår, skrev bara lite kort. Men det var helt perfekt igår! Det var inga fjortisar där som satt och skrek så fort Edward eller någon annan pratade, rörde på sig osv. Jacob har blivit riktigt het, speciellt efter att han har klippt av sig håret, han är så gullig! Och hur Bella behandlar honom är så irriterande, men det är inte jag som har skrivit boken så det är inte jag som bestämmer handlingen, väldigt synd.... Om jag skulle få bestämma, då skulle saker och ting bli annorlunda, höhöhö....
New Moon was freakin' awesome! :D:D:D

Bäst!


Killing me softly with his song

Har läst lite bloggar, börjar bli rätt uttråkad nu så jag ska ut och röka och sedan ta en lång dusch. Vi ses senare!


Until the end of time

Jag har tänkt mycket på det här med rökning bland ungdomar. Det är här det börjar, högstadiet, antingen för att man vill bara prova och så fastnar man eller för att man vill leka cool framför sina vänner och tända en cigg bara för att. Det är vid 13-16 års åldern man börjar, i högstadiet där de populäraste bestämmer, en nobody försöker bli somebody. Och gör det genom att bli badass, börja röka och vara kaxig. Nästan mer än hälften av mina vänner röker, de började själva i högstadiet, där är känner man sig pressad och tar några bloss och sen är man fast livet ut, ibland kanske vissa kan sluta men absolut inte alla. Man behöver ha viljestryka. Det var så det hände mig, jag hade en dålig period, den absolut sämsta i mitt liv antar jag. Jag mådde så dåligt, så till slut provade jag vad som helst för att få mig att må bra. Men cigg, hur fan kunde cigg hjälpa mig? Är man dum så är man.. Så jag tog några bloss av en kompis, även om det tog flera veckor för mig att fastna så fortsatte jag att röka trots att jag fick värsta kicken och mådde så jävla dåligt under ca en halvtimme. Så nu är jag här, har snart rökt i ett helt år. Men efter nyår så ska jag sluta, eller jag ska försöka.

Jag måste verkligen försöka sluta röka, har en deal med en killkompis som också ska sluta röka, vi ska göra det tillsammans, efter nyår. Om vi tar ett enda bloss efter nyår så är vi tvugna att gå i underkläder i min skola, fast på kvällstid då gårn är öppen. Trevligt, trevligt. Även om vi båda känner alla där så är det inte han som går i den där skolan, det är inte han som kommer få gå klart nian i den där skolan. Så jag får passa mig, haha..



Just beat it

Snart är det Idol, jag hoppas Mariette inte åker ut.. Hon är bäst av alla där. Synd att Eddie åkte ut bara, honom gillade jag också. Men Mariette känns mest unik där, hon har liksom en egen stil. Det är det jag gillar med henne. Hoppas hon vinner! Vem tycker ni ska vinna?


Black & White

Läste lite på aftonbladet nyss..

Obamaparet ska ha middag idag, 400 namn står på listan, kändisar, politiker, indiske statsministern ska vara där. Och den ansvarige för maten är den svenska kocken Marcus Samuelsson, 39. Han erbjöds förut att bli kock i Vita huset, men tackade nej.
Fatta vad coolt! Att laga mat till USAs president, det skulle inte jag säga nej till. Men vad skulle jag laga med mina skills, pannkakor, kladdkaka kanske? HAHA!


Har även läst att julen kommer inte bli vit det här året utan snarare grågrön. Well, tack så mycket! Visst, inget slask men det blir ingen jul utan snö..


Bild tagen av mig för några år sedan.. Snö :(



Beat me, hate me you're never gonna break me

Orkar inte träna idag, haha.. Ska fortsätta plugga, kemi och fysik :) Måste få MVG på det här provet, annars är det kört för mig.. eller åtminstonde VG! Så ska plugga lite och sedan skriva någonting intressant här i bloggen, hoppas jag haha..

Tell me the truth

Har kommit hem inte så länge sen, helt slut. Lång dag i skolan.. Sprang iväg och köpte lite pizza nyss, är en liten tjockis (a) Ska käka nu och senare ska jag iväg och träna lite. Så skönt att träna. Men nu ska jag käka och plugga, så jag uppdaterar lite senare

Ska kanske göra onigiri senare när jag kommer hem.. :D


She won't walk away, but she won't look back.

Fan jag somnade igår.. Och idag har jag haft en jävligt stressig dag. Först skolan, slutade sent. Fick springa hem, byta om och springa till bussen. Skulle åka in till stan och möta upp bästavän och några tjejer. New Moon-timee. Vi käkade på kungshallen och sen taggade vi till bion. Fan, vad filmen var bra! Och det är så jävla synd om Jacob... Jag har lust att döda Bella, hur fan kan hon välja Edward när Jacob står och verkligen ber henne om att hon ska välja honom och stanna med honom? Jacob gör allt för att göra henne glad medans hon tänker på Edward, men ändå så ger hon honom hopp, vilket sårar honom bara ännu mer. Idiotiskt. Herregud, kvinna! Men aja, det är min åsikt. Har ni sett filmen? Isåfall, vad tyckte ni?

Kolla på honom! Är inte han gullig? :D


Living your life

Kan inte sova.. Så jag ska fixa min design istället. FINALLY! Blir rätt äcklad av min nuvarande. Jag menar, kolla bara på den!


Killing me softly

Hehe, innan jag lägger mig vill jag göra det här >:9
Vem är snyggast?


Ashton Kutcher


Joseph Fiennes - snubben har grymma ögon!


Matthew McConaughey


Paul Walker


Patrick Dempsey


Bradley Cooper


Robert Pattinson


Chad Michael Murray

Time could bring you down

Vaknade hos bästavän runt elva. Ville hem till min egen säng, så jag tog första bussen som gick därifrån och åkte hem. Hehe, hon sover fortfarande.. Nu ska jag lägga mig i sköna, varma säng. Vi ses senare :)


Så skön film!


It doesn't matter

Har kollat på L.A Gigolo. Den var helt okej, men bara för att Ashton Kutcher var så het. Han räddade hela filmen. Bästavän somnade nyss så ska nog också lägga mig nu. Ciao ♥

 

 


I'm waiting for you

Hallå, hallå. 
Har inte uppdaterat på hela dagen. Sorry. Vaknade runt tre och nu är jag hemma hos min bästavän. Ska sova över här. Ingenting speciellt har hänt idag, så hade inte lust att skriva någonting. Nu ska vi kolla på L.A Gigolo :)

 

 

Fan, vad snygg han är! Ashton Kutcher ♥


I hear you callin'

Fyfan vad trött jag är.. Håller på att somna framför datan. Det var ganska roligt att träffa alla. Men i slutändan gick hon för långt. Att ta livet av sig för det där? Det är att gå lite väl långt? Visst, jag kan ha tålamod med henne men jag kan inte hjälpa henne på något sätt. Förlåt.
Ska lägga mig nu och sovaaa!
Godnatt ♥

Revenge is sweet

Hallö alla människor! 
Sitter hemma hos bästavän, duschat nyss. Skönt.. har jag jobbat hela jävla dagen och smuttsat ner mig totalt. Så mycket skitjobb vi fick göra och bära skiiit tunga saker... Men nu är det över, äntligen! Ska snart hem, min kära pappa fyller år. Så hela min chilenska släkt kommer och hälsar på, sjukt många människor jag svär.. Men aja, roligt ska det bli... eller jag hoppas det. Helt slut, så jag orkar inte dra ut idag OCH jag har glömt gymnasiemässan helt. Vet inte om jag ska åka imorgon.. om jag orkar och har tid. Ska ha filmkväll imorn, så vi får se hur det blir. Måste också tänka ut vem jag ska bjuda.. Osäker fortfarande.

Uppdaterar mera senare, när jag kommer hem eller nått. ♥


Its time for you to grow up

Snart fyller jag 16 och då börjar pengarna rulla in från alla olika håll, det är jag väldigt glad över. Och sen ska jag även börja jobba och självklart plugga samtidigt. Förut hade jag även funderat på att flytta hemifrån när jag fyller 16 men så kommer det nog inte att bli, jag orkar helt enkelt inte att göra allt som krävs, så jag får väl stanna tills jag är 18. Har även funderat ut vart jag vill bo. Hötorget!
Jag minns första gången jag kom dit, jag blev förälskad, allvarligt talat helt besatt av att lyckas hitta en lägenhet där. Hittar jag inte en lägenhet i Hötorget, får det bli någonstans i närheten, är en riktig innerstadsflicka ;D


These wounds won't seem to heal

Ska se New Moon snart, är inte så särskilt taggad men men... Hade tänkt mig se den ganska tidigt men biljetterna tog slut så jävla snabbt och jag glömde bort med mitt selektiva minne så det blev den 23. Hoppas den är bra ialf!
TEAM JACOB!


Save me from myself

Äntligen hemma!
Fyfan vilken jobbig dag! Vaknade runt nio och drog till jobbet. Därefter började min bästavän smsa mig och klaga på att hon hade sjukt mycket att göra på praon för att hennes chef tvingade henne att göra vääärsta saken alldeles själv. Och så snäll som jag är så sa jag till min chef att jag skulle ta lunch och tagga dit för att hjälpa henne. De håller på att renovera huset och tomten är enorm! Och hennes chef sa till henne att kratta bort varenda jävla lövjävel som finns på tomten alldeles ensam.. Jävligt elakt av honom. Så till slut så stannade jag kvar där hela dagen..
Jag är heelt slut! Jag vill aldrig mer se löv.
Så nu ska jag fixa någonting varmt att dricka och sedan ta ett bad.
Ha det gött! Uppdaterar lite senare..

Your lovely, but its not for sure

Aja, nu ska jag gå och lägga mig.
Sov så gott alla där ute som kanske råkar besöka min SÅÅ intressanta blogg..
Oh, juste jag har totalt glömt bort att det är gymnasiemässa imorgon i Älvsjö!
Ska dit, vi kanske ses där? Leta efter en kort, brunett med svart lång kappa ;D

Vi ses imorgon!


Where is the love?

Jag förstår mig en på människor som hatar emosar, fjortisar, hippies osv. Ni hatar tillslut en stil, ett sätt att uttrycka sig genom utseende. Emosar och fjortisar är igentligen nästan samma sak, behov av uppmärksamhet. Skillnaden är igentligen att emosar oftast är i djup depression och skadar sig själva. Men snälla, att hamna i depression kan hända vem som helst, ens förälder, ens syskon, skillnaden är bara att man inte uttrycker sig genom att bära vissa kläder, sminka sig, färga håret svart eller skada sig. Det är därför emosar gör det, allt för uppmärksamhet. Det är bara svart och vitt som skiljer fjortisar och emosar åt. Fjortisar däremot har också stor behov av uppmärksamhet, just därför beter sig de som de gör och klär sig som de gör. Bara de får ett rykte, oavsett om det är ett bra rykte eller ett dåligt rykte. Bara folk vet vem den är oavsett om den är hatad eller älskad. Alltså UPPMÄRKSAMHETSBRIST! Så varför bråkar ni alltid, ni är ändå av samma sort? Det är bara stilen som skiljer er åt.




Its better to be hated for someone you are than be loved for someone your not.

Jag förstår inte varför människor är så falska. Spelar någon de igentligen inte är. Var sann, var den du är. Våga stå ut i mängden. Med det kommer man långt, istället för att vara som alla andra, vara en kopia. Var unik, ha din egen stil, dina egna åsikter, det är det som gör en människa speciell, unik och intressant. Man måste våga visa att man är annorlunda. Var inte rädd för att visa vem du är. Med lögner kommer man inte långt. I slutändan kommer man att bli avslöjad när man tappar kontrollen då kommer människor bli besvikna på dig, tappa förtroende för dig och kanske till slut inte gilla dig för ditt sanna jag för att du har utspelat sig vara någon helt annan. Sånna människor är rädda för att ha annorlunda vänner, de är rädda för att stå ut i mängden och ha tex en vän som älskar någon sorts musikstil som ens vänner hatar, sånna människor är vidriga men de är bara rädda, rädda att bli lämnade utanför. Men alla människor är inte alls så, de tycker att de är intressant om man har en helt egen stil och står för den. Du kan inte basera allt på en lögn för att förr eller senare kommer allt som du har byggt upp på en ostadig lögn att rasa samman.
Våga vara den du är, tycka vad du vill, vara som du vill och göra som du vill.
Du kommer bli respekterad för det.



Im here without you

Tjulululu!
Har inte haft tid att uppdatera alls idag, varit upptagen hela dagen och kom hem alldeles nyss. Började dagen med att vakna klockan åtta, duscha och fixa mig. Sedan drog jag till jobbet, där jag fick göra massor av saker. Vid fyra tiden ringde Jessie tid och bad hennes mamma att skicka över mig till hennes butik, så jag drog dit och satt och chillade med Jessie. Hon gillade starkt mina bilder som jag fixade till henne, thank you thank you. Senare vid halv sex tog jag bussen mot stan, skulle dra till Fryshuset och träffa upp några tjejer. Vi gjorde tacos, jag var inte hungrig alls igentligen hade inte ätit på hela dagen så jag hade ingen lust att äta, men jag åt lite och fan vad ont i magen jag fick! Blev även väldiiigt besviken på en kille, även om jag inte gillar honom så blev jag väldigt besviken på hans svar. Förklarar kanske senare. Så nu är jag hemma och skriver, ska snart gå och lägga mig, är sjukt trött!

Together we'll cry happy tears

Angående min design.... Jag vet, den suger! Headern är nästan tom och väldigt meningslös, jag vet inte ens varför jag har den eller hur jag tänkte när jag gjorde den. Så idag ska jag göra en ny, fixa om hela min blogg.

Fan, jag har fortfarande inte kommit igång med plugget... Och kommer förmodlingen inte göra det idag heller. Jag orkar inte helt enkelt, det får bli imorgon på praon eller hemma hos Jessie. Jag skiter i, jag orkar inte sitta hos frissan och göra ingenting så jag ska klaga, Jessie får göra någonting åt saken och jag skulle gärna behöva lite tid att plugga. Så det är en fördel med att jag sitter och pluggar istället för att göra ingenting.


Don't regret past mistakes.

Jag har alltid velat se världen. Jag vill besöka alla länder, se allt. Jag vill inte ångra. När jag ligger på dödsbädden och ångrar saker som jag inte gjorde, saker som jag inte såg. Jag vill göra allt som jag har drömt om. Mina drömmar ska förverkligas.

When your old,you don´t wanna think about the things you did not do,you wanna think about the things you did do.

Först och främst vill jag åka till...

NY! ♥


Tokyo! :'D


Washington


Seoul


Maldiverna


I think I'm drowning, asphyxiated.

Snart är det New Moon-premiär! Har glömt bort det totalt. Jag minns förra året, jag var på smygpremiären med min syster, gud vad alla skrek. Så fort Edward kom in alla ba "AAAHHH!" Herregud, små fjortisar som sitter runt omkring en och skriker "GUD VAD SNYGG HAN ÄR BLABLABLA". Snälla, ha iallafall LITE respekt för de som inte vill höra era äckliga röster. Som sagt ni skämmer ut er. Ingen trevlig upplevelse var det ialf, inte förra året för mig. Jag var skit lack hela filmen för att jag och min syster var omringade av äckliga fjortisar som skrek så fort Edward pratade, rörde på sig osv. Men min åsikt om filmen var ialf att de hade tryckt ihop för mycket och visat vääääldigt dåliga scener enligt mig, de kunde ha gjort det så mycket bättre, så därför föredrar jag boken. Ska gå och se New Moon snart också, hoppas att den blir bra ialf. Så nu är Twilighthysterin äntligen tillbaka! OH NOOO! Som ni ser har jag verkligen längtat.........mhm.


What goes around, comes around.

Jag har funderat på bloggerskor som inte sköter skolan och bara bloggar, shoppar och festar om dagarna och har velat ta upp det här ämnet. Till ex. titta på Desirée och Paulina, vad gör de om dagarna igentligen? Shoppar, solar, festar, sminkar sig och fixar håret, sitter vid datorn? Vad mer? Jobbar de? Nej. Pluggar de? Nej. Okej, jag förstår att det kan vara kul att tjäna upp till 30.000 per månad för att man bloggar och tycker även att det är kul att blogga. Men har ni inte glömt en sak, era småglin? SKOLAN. Det är inte så att ni kommer sitta och blogga hela ert liv för att kunna försörja er resten av livet? Ingen vill se ett par rynkiga blondiner som är söndersminkade av brunkräm med massor av löshår och som däremot är 30+! Snälla, säg någon som vill? Det är äckligt. Det kommer komma nya fjortisfjollor som kommer ta över er och ni kommer bli bortglömda direkt. Så vad gör ni? Ni är inte utbildade, tjänar inga pengar, får inget jobb. Ni har knappt gått ut nian. Det är inte så att jag kallar er förebilder, ni vill inte vara förebilder. Men tänk på alla små fjortisar som sitter och läser era bloggar och tänker "OH, jag vill bli som hon! Slippa skolan, festa och knulla runt" Vill ni att resten av hela jävla Sverige ska bli som ni eller? Herregud tänk er för, ni skämmer ut er bara mer och mer. Som sagt ni kommer sluta på donken när era besökare minskar och ert lyxliv kommer falla sönder. Då kommer jag sitta och garva och säga "tyvärr livet är hårt ibland".

If love & peace so strong.

Äntligen hemma. Fixade bilderna och snackade med Jessie. Så nu är jag äntligen hemma. Ska duscha, eller kanske till och med ta ett bad, gör ansiktsmask, skrubb, fixa mina naglar och sen äntligen... lägga mig! Är så sjukt trött.
Men nu när jag tänker efter kom jag på att jag måste plugga. Jävla skit! :@ Pluggade lite idag på praon, men det blev inte så mycket, kunde igentligen inte koncentrera mig. Så ska plugga lite, måste göra klart matten och sen skriva en uppsats. Kanske till och med fysik och kemi om jag hinner...
Skriver lite senare ♥

Every day, every night, I'm gonna stay by your side.

Fan vad trött jag är på skvaller, med det menar jag skvallertidningar osv. Har suttit och läst det de senaste dagarna pågrund av brist på någonting att göra. Det finns absolut ingenting att göra här hos frissan, enligt de är det för att det är november och alla sparar pengar inför jul osv. Så alla kunderna kommer komma vid jul. Trevligt, trevligt för att jag kommer bara vara här i en vecka! Otur va? Jag vill inte sitta ner när jag har prao, som vissa andra. Jag vill jobba! Och otruligt nog varje år då jag ska praoa så får jag sånna jobb där man gör absolut ingenting typ! Skit. Förra gången jag praoade var det på en sminkskola och jag skulle sitta som en modell. Sjukt tråkigt, speciellt då hon sminkade mig i över fyra timmar, jag ville dö! Men där fick jag göra mer än vad jag gör här såsom, köpa kaffe, gå ut med hunden, rengöra sminktillbehör och sånna saker. Här behöver jag bara sopa golvet efter varje kund, då det finns hår på golvet resten av dagen behöver jag bara sitta i soffan och läsa äckliga skvallertidningar, visst det var intressant från början men man tröttnar så snabbt! Jag är tacksam över att Jessie finns ibland, haha!

Love me or leave me.

Chacha kära läsare!
Sitter just nu på praon och jobbar med mitt projekt som jag fick av Jessie. Leta upp bilder, som verkar vara hur lätta att hitta som helst, men skenet bedrar! Det är sjukt svårt att hitta de jävla bilderna. Nu förstår jag varför hon bad mig hitta de här förbannade bilderna till hennes reklam. Aja, hon är ialf bäst ändå. Det fanns ingenting att göra på mitt prao (praoar på en frisörsalong, som hon också fixade till mig eftersom jag hittade inte ett skit så hon hjälpte mig) så jag gick till henne och klagade. Då lånade hon ut sin data till mig eftersom jag ändå slutar klockan sex så kan jag slutföra det här projektet, ju snabbare desto bättre. Ialf för mig :)

Startade en blogg för att i sedan kunna kolla igenom i framtiden vad jag gjorde och hur jag var när jag var 15. Ointressant och meningslöst enligt vissa kanske, men för mig är det hur nice som helst att man kan göra det. Och dagbok kan jag inte heller skriva i eftersom då kommer min kära mamma att läsa ur den, vilket är värdelöst eftersom jag inte vill att hon ska veta ett skit om vad jag gör eller hur jag känner och tänker så åt helvete med dagboken. Och ja, jag är säker på att hon kommer göra det, hon har gjort det förr, varför inte igen? Så fuck off, kära mamma. Och jag tror knappast att hon kommer hitta min blogg, för att 1) hon vet inte att jag har en blogg 2) hon suger på datorer och söka efter någonting. Så synd mamma ;)

Uppdaterar lite senare då.


RSS 2.0